Виноград столовий Анюта
Немає в наявності
89 грн
в избранное
Тип:ягідні
Артикул:50-022
Латинское название:
Размер:
Контейнер:в пакеті з землею.
Виращено:1-2 роки
задати запитання спеціалісту

Виноград столовий Анюта - чудовий сорт української селекції, виведеним Крайновим. Він неодноразово зазначав, що Анюта була його улюбленицею через свій ніжний смак та аромат. Сорт має середньо-пізній термін дозрівання.

Вегетаційний період становить 130-140 днів.

Термін дозрівання: 10-20 вересня. Проте врожай може ще довго висіти на гілках, не втрачаючи своїх товарних та смакових якостей.

Грона великі. Маса однієї сягає 800 - 1500 г, подекуди вони можуть сягати 2 кг! Форма грони конічна, щільність її середня.

Ягода дуже велика, овальної форми, колір яскраво рожевий. М'якоть хрустка, солодка. має ніжний мускатний смак.

Сорт не розтріскується  навіть під час дощової погоди та не пошкоджується осами.

Сорт Анюта найкраще підходить для споживання у свіжому вигляді. Це один з кращих вересневих сортів, що було неодноразово відмічено нагородами.

Переваги сорту:

- високі товарні якості плодів;

- ніжний мускатний смак ягід;

- висока транспортабельність. 

Виноград Шахтер (винний сорт) 2 роки
Код товара: ОВ47
Виноград сорту Шахтер використовують для приготування вина. Термін дозрівання характеризують як середньо-пізній.
Виноград технічний "Кристалл" (морозостійкий)
Код товара: 200-013
Виноград "Кристалл" — дуже ранній технічний сорт, який був виведений шляхом схрещування сортів "Амурський" х "Чаллоци Лайош" х "Віллар блан". Термін дозрівання 110-115 днів. Кущ середньорослий, грона сильні та довго тримаються.
99 грн
купити
Виноград столовий Фурор (суперранній)
Код товара: ОВ25
Виноград Фурор - це столовий сорт селекціонера Капелюшного, що відрізняється суперраннім терміном дозрівання (період вегетації триває 105-115 днів). Сорт підходить для вирощування в холодних регіонах.