Виноград Болгарія
Немає в наявності
72 грн
в избранное
Тип:
Артикул:АБВ11
Латинское название:
Размер:
Контейнер:.
Виращено:
задати запитання спеціалісту

Виноград Болгарія належить до столових гібридних сортів ранніх термінів дозрівання (дозріває у серпні), отриманого в результаті схрещування двох сортів винограду, а саме Мускату де Сен-Вальє і Болгарії.

Кущ сильнорослий. Пагони визрівають добре. 

Ягоди великі, масою 5-6 г, білі, округлі, приємного смаку, із слабким рожевим рум'янцем, легким мускатним ароматом і м'ясисто-соковитою м'якоттю. Шкірочка ніжна, практично не відчутна при їжі.

Цукристість сорту Болгарія 17,4%, кислотність 6,5 г / л. Цей вид має приємний мускатний аромат. З нього виходить відмінне вино.

Саджанці винограду і плоди можна транспортувати без проблем в потрібний час в різні регіони. Висока транспортабельність - основна перевага даного сорту. Врожайність середня. Коефіцієнт плодоношення становить 0,8.

Виноград Болгарія піддається ураженню грибковими захворюваннями і має знижену зимостійкість. Споживається переважно у свіжому вигляді.

Новинка
Виноград Байконур (суперранній)
Код товара: ОВ23
Виноград Байконур - суперранній столовий сорт, що має термін вегетації всього 95-100 днів. Кущі у Байконура дуже міцні, великої сили росту.
Виноград Болгарія
Код товара: АБВ11
Виноград Болгарія належить до столових гібридних сортів ранніх термінів дозрівання (дозріває у серпні), отриманого в результаті схрещування двох сортів винограду, а саме Мускату де Сен-Вальє і Болгарії.
Виноград кишмиш 342 (К-342)
Код товара: 11-01
Виноград кишмиш 342 (К-342) – дуже ранній популярний сорт, який характеризується гарною стійкістю до грибка, морозів та хвороб. Застосовують для приготування та в свіжому вигляді. Ягоди мають гарні смакові властивості та сам виноград не вибагливий у догляді.